Friss hírek

2006.02.17. 21:44

Pokorni: Gyurcsány beszéljen a kukkolóval!

A Fidesz helyteleníti annak a tettét, aki letöltötte az MSZP anyagait, de nem tudják a nevét, és nem gondolják, hogy az ügyet Orbán Viktornak kellene megbeszélnie Gyurcsány Ferenccel.

BAMA

"Ezt azzal kell megbeszélni, aki csinálta. (...) Nem Orbán Viktor kukkolt, nem tudjuk, hogy kicsoda.  Amint a rendőrség  megtalálja őt, nyilván tud vele beszélgetni. Miniszterelnök úrnak  türelemmel kell várni, míg a vitapartnerét megtalálja, nem mi  vagyunk azok" - jelentette ki a Fidesz alelnöke, Pokorni Zoltán.

"Elnézést kértünk egy ismeretlen ember nevében, mert mégiscsak  hozzánk tartozik, de a tettért neki kell a felelősséget vállalnia.  Nem lenne helyes, ha a Fidesz sok százezer hívére vetülne ennek  ódiuma" - mondta a FIDESZ alelnöke az MTI-nek.

Pokorni hozzátette: nem akarja az ügyet  bagatellizálni, de úgy véli, az nem okozott maradandó kárt a Magyar  Köztársaság fejlődésében vagy a kormány munkájában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!