Hírek

2006.02.20. 12:40

Országos listát állíthat az SZDSZ

A Szabad Demokraták Szövetsége összegyűjtötte az országos lista állításához szükséges mennyiségű ajánlószelvényt - jelentette be a liberális párt elnöke hétfőn.

BAMA

Kuncze Gábor elmondta, a tapasztalatok szerint a liberálisok most könnyebben gyűjtötték össze az ajánlószelvényeket, mint négy éve, és megítélése szerint ez a programra alapozott kampány eredménye. A Szabad Demokraták Szövetsége Országos Tanácsának március 11-i ülésén fogadja el az országos listát. A megyei listákat a helyi szervezetek már mindenhol elfogadták - tette hozzá.

Horn Gábor kampányfőnök elmondta: az SZDSZ a választási kampány második részében következő négy évi vállalásairól, tartalmi kérdésekről, konkrét javaslatokról szeretne beszélni. Levetítették a párt két új kampányfilmjét: az egykulcsos, 20 százalékos adóról és a magasabb színvonalú szolgáltatást nyújtó, hálapénz nélküli egészségügyről. Egyúttal bemutatták az újabb "kovácspistis" óriásplakátokat is. A kampányfőnök beszélt arról is, hogy az interneten február elején megalakult a Kovács Pisti Baráti Kör, amelynek már 87 ezer regisztrált tagja van.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!