Közélet

2006.03.02. 12:09

Ismét javítás az Ifjúság útján

Pécs | Bár még csak három hónapja fejezték be az Ifjúság útja újraaszfaltozását, már ismét gödröket kell kerülgetniük az autósoknak. A városüzemelési társaság szerint a megsüllyedt aknafedlapokat néhány hét múlva kijavítja a kivitelező, garancia keretében.

BAMA

Az utcán a szakemberek korábban a Pécsi Városüzemelési és Vagyonkezelő Zrt. (PVV)  megbízásából burkolatmegerősítést végeztek, majd a közművek fedlapjait az új burkolat szintjére emelték.
Néhány hónap múltán azonban ismét problémák vannak az úton: egyes részeken az aknatetők megsüllyedtek, ezért „szlalomozniuk” kell az arra járóknak. A veszély miatt sebességkorlátozást is elrendeltek.
Albert Pál, a PVV főosztályvezetője közölte, az összesen százhúsz javított aknafedlap közül nyolc süllyedt meg. A kivitelező céggel közösen felülvizsgálták a helyzetet, és abban maradtak, hogy garancia keretében elvégzik az újabb kiigazítást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!