Egyéb

2010.07.29. 16:58

Rászálltunk a Facebook-ra - találkozzunk ott is!

A bama.hu ott van a Facebook-on is: a legérdekesebb hírek, személyes kommentárral. Kövess minket, és találkozz ismerőseiddel főoldalunkon!

BAMA

Számos felmérés igazolja azt is, hogy az internetezők idejük egyre nagyobb részét töltik a közösségi weboldalakon. Ezért döntöttünk mi is úgy, hogy ahelyett, hogy karba tett kézzel várnánk, hogy a baranyai emberek megtalálják a bama.hu-t, mi magunk megyünk közéjük - a Facebook-on legalábbis mindenképpen. (Nem mintha amúgy nagyon el lennénk rejtve: egy átlagos hétköznapon mintegy 22 ezer látogató teszi nálunk tiszteletét - amit ezúttal is köszönünk.)

Létrehoztuk tehát a bama.hu szerkesztőségének Facebook-oldalát, amit naponta frissítünk tartalommal - az eddig megszokottnál némiképp személyesebbre véve a hangnemet. Aki kíváncsi arra, ezt hogy csináljuk, a http://www.facebook.com/bama.hu címen megtalál minket, a "Tetszik" gombra kattintva pedig követhet is. Megígérjük, hogy nem fogjuk senkinek teleszemetelni az oldalát. Nem költöztetünk át automatikusan minden hírt a Facebook-ra, csak a legfontosabb, legérdekesebb, legviccesebb darabokat osztjuk meg, naponta 2-3 (esetleg 4-5;) alkalommal.

Ha tagja vagy a Facebook-nak, és be is vagy jelentkezve, akkor a bama.hu főoldalán - illetve alább - található dobozban azokat az ismerőseidet láthatod, akik követnek minket. Ha vannak ilyenek, csatlakozz hozzájuk és kövess minket. Ha nem találsz a dobozban ismerőst, legyél ismerőseid körében az első, aki követ minket - hogy mikor ismerőseid benéznek a bama.hu-ra, a főoldalon fogadhasd őket ;).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!