Egyéb

2015.02.26. 10:31

Új étterem Kacsótán, igen olcsó árakkal

A 6-os út melletti MOBAKA minőségi magyaros ételeket és olasz recept szerint készülő kemencében sült pizzát kínál - az út mentén a legolcsóbban.

BAMA

Új étterem nyílt február 26-án, csütörtökön Kacsótán, Pécsről Szigetvár felé haladva a 6-os út jobb oldalán, a település utolsó házában. MOBAKA a neve (a hely pontos címéből: MagyarOrszág-BAranya-KAcsóta mozaikszerű rövidítéssel), s elöljáróban nem árt megjegyezni, hogy a  környéken, sőt az egész 6-os út mentén itt lehet a legolcsóbb áron étkezni. A modern berendezésű felújított épületben minőségi magyaros ételeket kínálnak, de kapható itt olasz recept alapján helyi kemencében sült pizza is, sőt, az üzemeltető Style West családi vállalkozás menüétkeztetést is indít március másodikától.

Az étteremnek az utca felé egy negyven férőhelyes zárt üveges fűthető terasza van, a belső térben pedig három egybe nyitható helységben további harmincan férnek el. Vagyis akár hetven fős esküvők, bankettek, ünnepségek számára is kiválóan alkalmas a hely. Emellett készül egy különterem tíz fős társaságnak, tavasztól pedig a szabadban egy kis játszóteret, továbbá kerthelyiséget is kialakítanak. Utóbbi részen száz személyre lehet majd teríteni. Az épület klimatizált, így a nyári nagy melegben is kellemes körülményeket biztosít. A hozzá tartozó parkolóban harminc gépjármű fér el.

MOBAKA étterem
Kacsóta, Rákóczi út. 1.
Nyitva tartás minden nap 11-20 óráig!
Asztalfoglalás: 20/3588-498
Információ: a Mobaka Étterem Facebook-oldalán

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!