14°
20°
16°

Bár a megyei verseny véget ért, olvasóink tovább szavazhatnak: ezúttal azért, hogy a mi megyénk Év párja legyen az országosra bővült kihívás győztese. ITT voksoljanak, hogy Baranyáé legyen a dicsőség – és hogy Timi és Krisztián nyerje meg a tiroli utónászutat.

A Hotel Kroneck szállodában félpanziós ellátással tölthető 7 éjszakát a Neckermann ajánlotta fel a legnépszerűbb pár részére.

Hatalmas népszerűségnek örvendett olvasóink körében az Év párja elnevezésű fotópályázatunk. A most zárult versenyünkre több mint 21 ezer – egészen pontosan 21 324 – szavazatot adtak le a bama.hu voksolói, a verseny oldalát pedig több mint százezren látogatták meg.

Sok humoros, romantikus, különleges látványvilágú, vagy éppen kreatív képet küldtek be a versenyzők, akik közül Timi és Krisztián fotója lett végül a befutó. A Palkonyán köttetett holtomiglanra 1897 szavazat érkezett.

Második helyre Julika és Zsolti Szigetváron készült esküvői fotója futott be, rájuk 1451 voksoló szavazott. Harmadik helyen Zsu és Zoli Komlón készült fotója végzett 925 szavazattal.

Gratulálunk a nyertes ifjú pároknak!

A nyeremény átvételéről, és a további teendőkről a nyerteseket e-mailben értesítjük.

A megyei forduló szponzorai