elítélhetik

2020.05.08. 09:15

Gyerekeknek mutogatta merev péniszét egy férfi a közösségi oldalon

A Pécsi Járásbíróság május 5. napján megtartott tárgyaláson a vádlottat, mint különös visszaesőt 2 rendbeli szeméremsértés vétsége miatt halmazati büntetésül 1 év 2 hó börtönre és 2 év közügyek gyakorlásától eltiltásra ítélte. A bíróság a vádlott vonatkozásában a feltételes szabadságra bocsátás lehetőségét kizárta.

A bíróság által megállapított tényállás lényege szerint a vádlott 2018. év végén otthonában saját számítógépéről több, valótlan Facebook-profilt hozott létre annak érdekében, hogy azokat később szeméremsértéshez használja fel.

A vádlott az általa létrehozott valótlan tartalmú Facebook-profilokkal előbb ismerősöket gyűjtött a világhálón, majd olyan lányok Facebook oldalát kereste fel, akikkel valamilyen közös ismerősön keresztül kapcsolatba tudott lépni. Miután az általa kiszemelt két kiskorú sértettel a Facebookon megismerkedett, mobiltelefonon videohívásokat kezdeményezett a sértettek irányába.

Az élő videóhívás kiskorú sértettek általi fogadásakor a vádlott a telefon kamerája előtt ülve önkielégítést végzett, a videón arca nélkül, merev állapotú nemi szervét a kiskorú sértetteknek mutogatta.

A vádlott szándéka nemi szervének más előtt történő mutogatásával és a más előtt végzett önkielégítéssel saját nemi vágyának felkeltésére és kielégítésére irányult.

Az ítélet nem jogerős, a vádlott enyhítésért jelentett be fellebbezést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!