Cserbenhagyta

2019.12.05. 11:50

Gyermeket sodort el a zebrán, szemtanút keres a rendőrség

A baleset még múlt héten történt, azóta sincs meg a vétkes sofőr.

Elsodort egy gyalogos-átkelőhelyen áthaladó gyermeket, majd elhagyta a baleset helyszínét egy gépkocsivezető Kertvárosban. Most a Pécsi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri, szemtanukat keres.

A baleset november 29-én, pénteken történt 16 óra 30 perc körül Pécsett, a Maléter Pál út és a Málomi út kereszteződésében. Egy piros Suzuki Ignis típusú személygépkocsi kanyarodása során elsodort egy, a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen áthaladó gyermeket, aki ennek következtében megsérült. A gépjármű vezetője – egy idős férfi – megállás és segítségnyújtás nélkül elhagyta a baleset helyszínét.

A Pécsi Rendőrkapitányság segítségnyújtás elmulasztása miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A Pécsi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki bármilyen érdemleges információval rendelkezik a balesettel kapcsolatban hívja a 06-72-504-400-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú„ zöld számán, a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy jelentkezzen személyesen munkaidőben (h-cs: 8 – 16; p: 8 – 13) a Pécsi Rendőrkapitányságon.

(Kiemelt képünk illusztráció)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!