szép fogás

2020.08.16. 10:40

Igazoltatás közben lett meg az ellopott permetezőgép

A szigetvári rendőrök egy 26 éves helyi férfit gyanúsítanak a lopással.

Nagykamarás, 2012. június 27. Ifjabb Urbán Ferenc dinnyét permetez apja nagykamarási házának udvarán 2012. június 27-én. Urbán Ferenc és felesége 1984 óta gazdálkodnak fóliaházaikban és a település határában lévõ földjeiken. A négy fóliasátorban zöldpaprikát és sárgadinnyét, az udvar többi részén pedig zöldbabot és csemegekukoricát termelnek. A falu határában lévõ 55 hektár földön pedig dinnyét, árpát, búzát és kukoricát termesztenek. Urbán Ferenc feleségével és fiával családi alapon mûködteti a gazdaságot, idõnként anyósa és két-három napszámos segít be nekik. A megtermelt zöldséget fõleg orosházi kereskedõknek értékesítik, mivel az évtizedek alatt így kialakított vevõkör biztos piacot jelent számukra. MTI Fotó: Rosta Tibor

Forrás: MTI

Fotó: Rosta Tibor

A rendőrök augusztus 13-án kora este Szentdénes közelében igazoltatták egy személyautó két utasát. Az autó utánfutójának átvizsgálása során egy motoros permetezőgépet is találtak, amellyel kapcsolatban felmerült a gyanú, hogy az egy korábbi bűncselekmény elkövetéséből származik.

Az adatgyűjtést követően megállapították, hogy a gyanú szerint a permetezőgépet az autóban utazó egyik férfi lopta el egy szigetvári présházból augusztus 10-e és 11-e között úgy, hogy befeszítette a pince ablakát, majd kihozta onnan a gépet.

A permetezőgépet a rendőrök lefoglalták, a 26 éves szigetvári férfit pedig előállították, majd kihallgatták gyanúsítottként.

Ellene lopás elkövetése miatt nyomoz a Szigetvári Rendőrkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!