ajjaj!

2020.06.29. 11:38

Olyan drogközpontot működtetett Pécsett, hogy még a zsaruk is kiszagolták

A Pécsi Járásbíróság június 29-én egy hónapra elrendelte egy gyanúsított letartóztatását kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt.

A rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított férfi a 2020. június 26-án történt elfogásáig a pécsi tartózkodási helyén 50 db ecstasy tablettát, 34 gramm kábítószergyanús anyagot, továbbá őrlőt, mérleget, tasakokat tartott magánál, illetve kábítószerrel kereskedett. Mindezeken felül a gyanúsított tartózkodási helyén kisebb címletekben 236.000 forintot és 1.000 svájci frankot is lefoglalt a nyomozó hatóság.

A gyanúsításban szereplő bűncselekmény magas büntetési tételére tekintettel megalapozottan lehet attól tartani, hogy a gyanúsított szabadlábon hagyása esetén megszökne, elrejtőzne, továbbá attól is, hogy a tanúkat jogellenesen befolyásolná és bizonyítási eszközöket semmisítene meg, illetve a gyanúsított előélete folytán a bűnismétlés veszélye is fennáll.

A fenti indokok alapján a bíróság szükségesnek és indokoltnak találta a gyanúsított letartóztatásának elrendelését.

Az ügyész tudomásul vette a bíróság végzését, a gyanúsított és védője szabadlábra helyezés, illetve enyhébb kényszerintézkedés elrendelése végett fellebbezést jelentettek be ellene, így a bíróság határozata nem végleges.

(Kiemelt képünk illusztráció!)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!