Bunyó

2018.07.15. 09:10

Családi szeretet: széklábbal törte el rokona karját

Vádat emelhetnek egy férfi ellen, aki egy boldogasszonyfai családi összejövetelen úgy megverte egyik rokonát, hogy eltört a karja.

bama.hu

Forrás: Shutterstock.com

Fotó: favorita1987

Súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomozott a rendőrség egy 46 éves helybeli férfi ellen, aki május 20-án délután széklábbal verte meg egyik rokonát Boldogasszonyfán – adta hírül a police.hu.

A megvert férfi elmondta a rendőröknek, hogy rokonával az udvaron bográcsban főztek, amelynek során italoztak is. A délutáni órákban valamin összeszólalkoztak, majd össze is verekedtek. A rendőrök mentőt hívtak, akik megállapították, hogy eltört az egyik alkarja a sértettnek.

A 46 éves férfi gyanúsítotti kihallgatásán a bűncselekmény elkövetését elismerte, és elmondta, hogy rokonával azért verekedtek össze, mert az ki akarta önteni a pörköltet a bográcsból.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Szigetvári Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

Képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!