Bulvár-celeb

2021.05.11. 17:02

Az anyuka jött rá, hogy nagy a baj – Rákot diagnosztizáltak a babánál

Neki lett igaza: jól tette az édesanya, hogy nem hagyta annyiban a dolgot!

Fotó: Shutterstock

A brit anyuka, Rada Hristova maga akart utánajárni annak, hogy mi a baja a gyermekének, miután az orvosok azt mondták neki, csak érzékeny kisbaba. A nő ezt nem hagyta annyiban és elővette mindenki legjobb barátját, a Google-t, ahol általában nem érdemes öndiagnózist felállítani, de most nagyon is jól jött az óriáscég segítsége. Kiderült ugyanis, hogy az orvosok helytelenül állították, hogy csak érzékenységről van szó a kislányánál – írja a Ripost.

Kiderült, hogy az akkor néhány hónapos gyermeknél, Katherinának szemdaganata alakult ki. Akkor néztek utána a dolognak otthon az interneten, amikor Rada sógornője észrevett egy fehér pontot a kislány bal szemében.

„A világ legrosszabb anyjának éreztem magam, hogy nem tudtam segíteni rajta, az orvosok pedig képtelenek megmondani, mi a baja.”

Az anya kétségbeesetten kezdte keresni a magyarázatot a világhálón. Ekkor merült fel először, hogy a gyermeknek szemrákja lehet. A szülők a kórházba siettek, ahol aztán vizsgálatok megerősítették, hogy igazuk volt, sőt: Katherina a bal szemével már egyáltalán nem látott. A problémás látószervét néhány nappal később eltávolították, hogy megakadályozzák a rák terjedését. A műtét sikeres volt és a gyerek fájdalmai azonnal megszűntek – írja a Daily Star.

Borítókép: illusztráció

Címkék#betegség

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!