Bulvár-celeb

2021.05.08. 07:00

Pécsi Ildikó fia kamerák előtt mondta el, hogy miért veszett össze édesanyjával

Szűcs Csaba úgy döntött, megtöri a csendet, és őszintén beszél az édesanyjához fűződő viszonyáról és az örökség körül kialakult zűrzavarról.

Szűcs Csaba, a tavaly decemberben elhunyt Pécsi Ildikó fia nagyon ritkán nyilatkozik, de most úgy érezte, tiszta vizet kell öntenie a pohárba – írja a Ripost.

Csaba a Mokka pénteki adásában a TV2-n reagált a felröppent sajtóhírekre, amelyek szerint egyáltalán nem volt felhőtlen a kapcsolata az édesanyjával, a színésznő hagyatékával kapcsolatban pedig zűrzavar alakult ki.

„Mindig is nagyon szerettük egymást az édesanyámmal, igaz azonban, hogy történt egy hosszabb ideig tartó eset a válóperemmel kapcsolatban, ami feszültséget okozott közöttünk”

– kezdte a kamerák előtt Szűcs Csaba.

Szűcs Csabának elege lett a pletykákból
Fotó: Ripost / Markovics Gábor

A feszültséget szerinte az okozta, hogy Pécsi Ildikó elkezdett az ő válásáról szóló hírekre reagálni, holott Csaba nagyon kérte, ne tegye.

„Az édesanyám nem igazán szerette, ha nem úgy történnek a dolgok, ahogy ő elgondolja. Ő eljutott odáig, hogy mi összevesztünk. Ebben az ügyben az én drága édesapám, Szűcs Lajos villámhárítóként működött” – tette hozzá Pécsi fia, aki azt is elárulta, hogy egy darabig bizony nem járt ki Gödöllőre.

A feszültség csak akkor szűnt meg, amikor kiderült, hogy Szűcs Lajos beteg, illetve az is, hogy érkezik a színésznő második unokája, Zsombor.

Szűcs Csaba ezután kijelentette: nem tud arról, hogy harcolnia kéne az örökségért, az édesanyja fogadott fiával, L. Péterfi Csabával pedig egyáltalán nincs rossz viszonyban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!