Bulvár-celeb

2021.03.30. 15:00

Sokkoló szavak: ez volt az utolsó üzenete a Covidban meghalt fiatal magyartanárnőnek

Rengeteg tanítványa gyászolja a koronavírusban elhunyt veresegyházi pedagógust. Sajnos utolsó kérése nem talált meghallgatásra.

Forrás: Shutterstock

Micsoda csapás: pár hét alatt Covidban meghalt egy fiatal magyartanárnő. Az életerős pedagógus legutóbb Veresegyházon, a Fabriczius József Általános Iskolában dolgozott. Ám hiába várták vissza szeretett osztálya diákjai és mindazok, akiket tanított, a koronavírus örökre elragadta tőlük... Halála az egész települést sokkolta, egykori és jelenlegi tanítványai a Facebookon emlékeznek meg róla. A Covidban meghalt fiatal magyartanárnőt mindenki nagyon jó pedagógusként ismerte – írja a Ripost.

Én nem kérek mást, csak elég időt...!” – írta a tanárnő utolsó üzenetként Facebook-oldalán. Az idézett sor Ákos Igazán című dalából lehet sokak számára ismerős. Sajnos a koronavírus által megfertőzött fiatal tanárnő kívánsága nem teljesülhetett, március 26-án örökre lehunyta a szemét.

Volt tanítványai sorra emlékeznek meg a pedagógusról.

„Örülök, hogy egykor a tanítványa voltam!”

„Legjobb tanár volt!”

„Rettenetes veszteség ez a családnak, szeretteinek, a gyerekeknek, akiket tanított (főleg az osztályának, ahol osztályfőnök is volt), kollégáknak.”

„Gyermekeink hálás szívvel emlékeznek a Tanárnőről: Kedves volt... Mindig adott még egy esélyt.”

„Minden tanár, tanító és iskolában dolgozó (is) vigyázzon az egészségére!”

A Covidban meghalt fiatal magyartanárnő haláláról a veresegyházi Fabriczius József Általános Iskola főbejáratánál többen is megemlékeztek, illetve megemlékezhetnek. A gyászolók egy szál virággal, üzenettel vagy rajzokkal búcsúzhatnak a szeretett pedagógustól.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!