Bulvár-celeb

2021.03.31. 07:44

Születésnapot ment ünnepelni a házaspár, de egy 50 méteres fa ölte meg őket

A pár öt gyereket hagyott maga után.

Forrás: Shutterstock

Öt gyereket hagyott maga után az a házaspár, melynek autójára egy több mint 50 méteres vörösfenyő zuhant Észak-Kaliforniában. A nő 45. születésnapját mentek volna ünnepelni.

Jessica és Jake Woodruff észak felé tartottak a partvidéken, amikor Hondájukra esett a fa. A pár éppen a Jedediah Smith Redwoods Nemzeti Park közelében autózott a tragédia idején.

A helyi hatóság részéről Brandy Gonzalez nagyon szokatlannak nevezte a balesetet. Ő 19 éve dolgozik ezen a részlegen, 12-13 éve ezen a területen és valóban nem ritka, hogy autókra dőlnek fák,

de ez a fajta incidens nagyon szokatlan

– fogalmazott, hozzátéve, hogy nem tudják, mi történhetett, mert a baleset egy szép napon történt, szél sem volt – írja a Fox News alapján az Origo.

Az erdős részen lévő autópályát lezárták az esetet követően, további vizsgálatokat fognak lefolytatni a hatóságok. Az sem világos, hogy a házaspár gyerekei az autóban voltak-e a tragédia idején.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!