Bulvár-celeb

2021.05.12. 17:50

Tóth Gabi megrázó vallomása: tudom, hogy ezt is leküzdöm majd

Tóth Gabi a pánikbetegsége miatt a boltig is nehezen jut el.

Forrás: HOT!

Tóth Gabi a legújabb blogbejegyzésében azt fejtegeti, milyen nehézségekkel kell szembenézniük azoknak az anyukáknak, akik a kisbabájukkal töltött idő után visszatérnek a munka világába – írja a Ripost.

„Az, hogy most többet leszek távol a gyerekemtől, embert próbáló lesz”

írta Gabi, aki biztos abban, hogy jó kezekben hagyja a kislányát, hiszen csodálatos nagymamái vigyáznak majd a picire.

Kifogásokat keres

Az énekesnő nyíltan beszél a pánikbetegségéről, ennek tükrében neki még inkább feladja a leckét, hogy emberek közé menjen.

„Jelenleg még arra is nehéz rászánnom magam, hogy vásárolni menjek. Annyi ideig voltam önszántamból bezárva, hogy még nehéz kimozdulni. Nem akarok emberek közé menni, keresem a kifogásokat, hogy a biztonságos otthonból kimerészkedjek a nagyvilágba. De tudom, hogy ezt is leküzdöm majd, mert napról napra egyre tudatosabban élek.”

Megkapta a második oltását

Gabinak az anyák napja több meglepetést is tartogatott, nagyon boldog, ugyanis felvette a második vakcinát is.

„Ahogy a húsvéti nyuszi hozta az első oltást, úgy kaptam meg Anyák napján a második vakcinámat. Hogy féltem-e? Nagyon! Voltak-e tüneteim a következő napokban? Hajjaj! Még most sem vagyok százas, de amit szintén megtanultam az elmúlt időszakban, hogy ki kell választani egy (max. 2) embert, akiben feltétel nélkül bízunk és annak az illetőnek a tanácsait fogadjuk meg.”

Oltásra buzdít

Az énekesnő azzal zárta a gondolatait, hogy anyának lenni hatalmas felelősség, ami nemcsak abban merül ki, hogy mindent megadunk a gyermekünknek, hanem azt is jelenti, hogy felelősségteljes döntéseket hozunk saját magunk érdekében is.

„Ez szólhat arról, hogy visszaállunk-e dolgozni, amikor úgy érezzük, hogy készen állunk rá, vagy arról, hogy vállaljuk az oltást, mert fontos nekünk a saját, a családunk és a környezetünk egészsége.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!