Digitália

2022.12.26. 06:00

Megszűnhet a Samsung közkedvelt termékcsaládja

A legkeresettebb Samsung telefonok közé sorolhatók a Galaxy A7x mobilcsalád készülékei, ami nem is csoda, hiszen közelítik a felső kategória belépőszintjét. Egyre erősebb a gyanú, hogy jövőre eltér az elmúlt években megszokottól a dél-koreai cég okostelefonos portfóliója, nagy eséllyel megszűnik a jó ár/érték arányáról is ismert Galaxy A7x.

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

A szóbeszéd alapját az adja, hogy a mai napig semmit sem lehetett hallani az említett termékcsaládról, miközben a többi sejtett és elvárt modellről már jó ideje folyamatosan érkeznek az információk. 

Ha ez valóban így van, akkor a 2023-as évjáratú Galaxy A-széria csúcsmodellje a garantáltan érkező Galaxy A54 lesz, az ennél eggyel drágább készüléknek pedig a legolcsóbb Galaxy S23 bizonyulhat. Ez kérdéseket vet fel a gyártó jövő évi árazási stratégiájával kapcsolatban, hiszen ha arányaiban maradnának az eddig megszokott szinten az árak, akkor gigantikus szakadék lesz a Galaxy A54 és a legolcsóbb Galaxy S23 között 

– írta meg az Origo. 

Ekkora rést nem szoktak hagyni a termékkínálatban, bár a jövőre várható gazdasági körülmények mellett nem biztos, hogy rossz ötlet a Galaxy A7x készítmények leállítása. 

Továbbá érdekesség, hogy az aktuális Galaxy A73 5G kevesebb országban vált elérhetővé az előd A72-höz képest, így valójában már idén megkezdődhetett a sorozat kivezetése.

További részleteket az Origo cikkében olvashat.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!