Okoskarkötő barátságos áron

2019.09.15. 18:00

Hamarosan Magyarországon a Honor Band 5

A stílusos kütyü véroxigénszintet és pulzust is mér.

A Honor legújabb-5-ös okoskarkötője folyamatosan figyeli viselője szívverését, számos sport- és fitneszmódban használható, 0,95 hüvelykes Amoled Full Colour érintőképernyője pedig személyre szabható.

Megszakítás nélkül figyeli viselője egészségét

Egész nap valós időben méri a pulzust, és a Huawei TruScreen 3.0 technológiának köszönhetően minden eddiginél pontosabb adatokat szolgáltat az állóképességről. A pulzusmérő nem villog éjjel, hogy ne zavarja az éjszakai pihenést, viszont rezgéssel és villogással figyelmeztet, ha az aktuális pulzusszám meghaladja az előre beállított értéket.

A TruSleep technológiát használva automatikusan rögzíti a könnyű, mély és REM alvási fázisokat, valamint figyeli az alvásminőséget.

A TruSleep – amelyet a Harvard Orvostudományi Iskolája Dinamikus Biomarkerek Központjának szakmai támogatásával dolgoztak ki – mesterséges intelligencia segítségével képes pontosan azonosítani hatféle általános alvási rendellenességet, és több mint 200 testreszabott javaslatot kínál az alvásminőség javítására. Az előző generációs modellekhez viszonyítva a Honor Band 5 pontossága így akár 96,3 százalékkal javul.

Sportoláshoz is jól jön

Vízálló 50 méter mélységig, és többféle úszásnemben képes rögzíteni a karcsapások számát, a sebességet, a távolságot, az intervallumot, az elégetett kalóriákat, valamint az átlagos SWOLF-számot, amely az úszás hatékonyságáról ad képet. Az adatok alapján figyelemmel kísérhetjük fejlődésünket és javíthatjuk technikánkat.

Az eszköz megbízható társ mindenféle testmozgásban, követi az edzéseket és javaslatot tesz a fejlődésre. A Honor Band 5 számtalan kül- és beltéri sporttevékenységet támogat, például a szabadtéri futást, a futópadon végzett edzést, lovaglást, kerékpározást, túrázást, gyaloglást, úszást, elliptikus tréneren vagy evezőgépen végrehajtott feladatokat.

All-in-one eszköz kényelmi funkciókkal

Normál használat mellett egy töltéssel 14 napig működik az eszköz.

Okostelefonnal párosítva jelzi a bejövő hívásokat, SMS-eket, emaileket. A távirányító funkció segítségével egyetlen gombnyomással készíthetünk fényképet telefonunk elő- és hátlapi kamerájával. Ha a Bluetooth kapcsolat aktív, a „Find Phone” funkción keresztül meghatározhatjuk a párosított telefonok helyzetét.

Várhatóan októberben érhető el Magyarországon 16 ezer 990 forintos áron.

Borítókép forrása: Honor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!