Ahogy régen

2019.12.07. 18:00

Hatalmas gombokat a dédpapa is eltalál a mobilon

Új, főként az idősebb korosztálynak ajánlott telefont mutattak be.

Forrás: Shutterstock

Az Evolveo Easyphone AD könnyen kezelhető, nagygombos, érintőképernyős telefon, amely ötvözi a hagyományos és okostelefonok tulajdonságait.

Megoldás lehet azoknak, akik jobban szeretik a klasszikus gombos billentyűzetet, ugyanakkor az érintőképernyős okostelefonok előnyeit is ki szeretnék használni. A cseh gyártó készüléke egyszerűen kezelhető, vakus kamerával és nagy teljesítményű akkumulátorral készült, de azért kihasználja az Android operációs rendszer által kínált egyik-másik lehetőséget is.

Ajánlott az idősebb korosztálynak, melynek tagjai általában nem kedvelik a rengeteg, nehezen átlátható ikont a telefon kijelzőjén, és továbbra is szeretnék fizikai gombokkal vezérelni a telefont.

A telefon a nagy billentyűknek és a 2,8 hüvelykes színes érintőkijelzőnek köszönhetően nagyon könnyen kezelhető. A kijelző lehetővé teszi fényképek, internetes oldalak nézegetését vagy akár filmnézést is. A készülék grafikus felülete igen egyszerű, ami a kevesebb műszaki érzékkel rendelkező felhasználó számára ideális.

Hátlapján található egy SOS gomb is, amelynek használata esetén a készülék automatikusan felhívja az előzőleg beállított telefonszámokat. A telefonhoz praktikus töltőállvány is tartozik, amire elég rátenni a telefont, és az akkumulátor töltése automatikusan elindul.

Sokat ne várjunk a 2 megapixeles kamerától, ellenben a készülék kapott GPS modult, s két aktív SIM-kártyával is működhet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!