Három hónapig készült

2019.07.05. 13:32

Hatalmas LED kijelzőket raktak a Times Square-re (videó)

Ultramodern kijelzőkből álló installációt mutatott be a One Times Square épületén New Yorkban a Samsung. Három hónapig készült.

A One Times Square épületére került új kijelzők a térre néző homlokzat egészét lefedik és a világ legértékesebb reklámfelületei között tartják számon. A képernyők prémium, központi elhelyezkedésük mellett full motion videólejátszási, élő stream és interaktív megjelenítési funkciókkal is rendelkeznek.

A különleges vizuális élményt biztosító kijelzők

együtt több mint 1.081 m2-es felületet foglalnak el.

A három hónapos átalakítási folyamatról az alább látható time-lapse videó készült. Jól látható a kijelzők vizuális hatása és tartóssága, amelynek köszönhetően napról-napra képesek ellenállni a szélsőséges időjárási viszonyoknak is.

Az ingatlanbefektetéssel- és fejlesztéssel foglalkozó vállalat, a Jamestown tulajdonosa és kezelője a One Times Square-nek, a New York-i Times Square központjában álló 25 emeletes épületnek. A világszerte ismert épület ad otthont évről-évre a város szilveszteri visszaszámlálásának, az újévi ünnepségeken játszott szerepe pedig a világ minden táján ismertté tette.

A koreai óriásvállalat tavaly szintén bemutatott egy szabadtéri LED signage installációt a Two Times Square épületén, amely a téren a most befejezett projekttel szemben található.

Borítókép: Samsung

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!