Viber-tipp

2019.04.09. 18:00

Íme, így lehet roamingdíj nélkül telefonálni

Új szolgáltatással, a Helyi Viber-szám segítségével az utazók roaming költségek nélkül fogadhatnak hívásokat és üzeneteket.

Forrás: Shutterstock

A világ egyik legnépszerűbb üzenetküldő alkalmazása, a Viber bejelentette a Helyi Viber-szám szolgáltatást.

A funkció segítségével a felhasználók immáron külföldön aktiválhatnak egy helyi telefonszámot, amelyen keresztül a Viber hálózatán kívülről is normál tarifákon, roaming költségek nélkül fogadhatnak hívást és üzenetet, tartózkodási helyüktől függetlenül.

Gyakorlott utazóknak és külföldön dolgozóknak

Az üzletemberek megoszthatják ügyfeleikkel helyi vállalkozásuk telefonszámát, ezáltal ügyfeleik extra költségek nélkül érhetik el őket, függetlenül attól, hogy éppen hol vannak. A gyakorlott utazóknak pedig kényelmesebb lehet a helyi telefonszám segítségével szállást foglalni, programokra jelentkezni, vagy más, utazással kapcsolatos kiadásaikat rendezni.

A külföldön dolgozókkal és az utazókkal is extra költségek nélkül lehet kapcsolatba lépni távollétük alatt, helyi számukon keresztül.

A Helyi Viber-szám funkció világszerte elérhetővé válik

A felhasználók először az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban és Kanadában aktiválhatnak helyi telefonszámot, s hamarosan tovább bővül az elérhető országok listája. A Helyi Viber-szám segítségével a felhasználók korlátlan mennyiségű hívást és üzenetet fogadhatnak.

A számot a Viber mobil alkalmazásban, iOS és Android rendszereken a „További” fülön, a „Helyi Viber-szám” menüpont alatt lehet aktiválni.

Borítókép: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!