vásárlás

2019.11.03. 10:22

Ingyenhitelre adja az iPhone-t az Apple

A hitelkártyájával rendelkezőknek szól az ajánlat.

Forrás: Shutterstock

Ugyan az iPhone 11-esek erős eladásai még az Apple-t is kellemes meglepetésként érték, azonban a vállalat nem tett le arról, hogy újabb trükköket találjon a készülékeinek az értékesítésére. A legújabb megoldás, hogy az Egyesült Államokban nemrég elérhetővé vált Apple Card hitelkártyával rendelkezők mostantól 24 hónap futamidejű, kamatmentes részletre vásárolhatnak maguknak új okostelefont a cégtől – írja az Origo.

Maga a kamatmentes részletre való mobilvásárlás nyilván nem új dolog, például maguk a mobilszolgáltatók is ilyen, vagy közel nulla kamatú pénzügyi szolgáltatást nyújtanak, mikor eladják 24 hónapos előfizetéssel a mobilokat a vevőknek. Ettől függetlenül az Apple számára van ráció a saját részletfizetési lehetőség kínálásában, hiszen így nagyobb profittal képes eladni a készülékeket, ráadásul akár gyakrabb mobilváltásra is sarkallhatja a meglévő ügyfeleket.

A rivális mobilgyártókhoz hasonlóan az Apple is szenved a problémától, hogy az ügyfeleinek egyre nagyobb tábora már nem cserél kétévente telefont, hanem akár 3+ éven át is használja a meglévőt.

Emellett persze az sem utolsó, hogy a lehetőséggel magát az Apple Cardot is sikerülhet jó időre rásóznia az olyanokra, akik egyébként nem érdeklődtek a hitelkártya iránt.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!