Csodálatos csúcstechnika

2019.04.29. 17:20

Jelzi a mobil, hogy mikor kell kimenni a mellékhelyiségbe

Annak lesz ez a funkció igazán hasznos, aki nem akar lemaradni az éppen vetített film legjobb részeiről.

Mozimániások drámai problémáját hivatott megoldani az angolul beszédes nevű, újdonsült RunPee alkalmazás. Az iPhone-ra és Androidra egyaránt elérhető applikáció a különösen hosszú, három óránál tovább tartó filmek kényszerűen beiktatható szüneteit mutatja meg a felhasználónak.

Eljön ugyanis a pillanat, amikor a sós rágcsálnivalókra megivott töméntelen üdítő arra szorítja a nézőket, hogy rövid időre elhagyják a termet.

Igen ám, de mikor?

A próbafelhasználásra ingyenesen letölthető RunPee úgy segít, hogy hatalmas, ezerháromszáz filmet tartalmazó, s folyamatosan bővülő adatbázisából kikeresi az éppen nézett filmben azt a bizonyosan fellelhető pár pillanatot, ami üresjáratnak tekinthető, s a kihagyásával nem éri igazán veszteség az okostelefonos csúcstechnológia felhasználóját.

Például a Bosszúállók: Végtelen háború című kasszasikerben a RunPee fejlesztői szerint az ötvenharmadik percben, miután elhangzik egy „kedvellek”, akkor kell gyorsan kimenni, ugyanis szerintük semmit sem lehet veszteni a következő négy perccel.

A mobil természetesen csendben, diszkrét rezgéssel jelez, nem zavarja meg a kitartóbb nézőket.

Egyébként a szoftver angol nyelvű összefoglalót is ad arról a jelenetről, amit a távollét miatt pont nem láthattak.

Ne várjunk az utolsó pillanatig, végül úgyis a húgyhólyag nyer, közölte bölcsen a témában megnyilatkozó urológus. És tényleg.

Borítókép: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!