Twitch és Youtube

2021.10.05. 18:00

Ma visszatér a LoL a magyar képernyőkre

A világ legnézettebb e-sport versenye újra a monitorokon.

Forrás: League of Legends

2018 után tér vissza a hazai képernyőkre a Worlds, azaz a League of Legends világbajnokság, a világ legnagyobb és legnézettebb e-sport versenye az Esport1 magyar nyelvű közvetítésében. A viadal mától követhető élőben az Esport1 Twitch és YouTube csatornáján.

A csatorna 2020 óta közvetíti élőben a legnagyobb európai League of Legends bajnokságot, az LEC-t,

itt versenyzett visszavonulásáig a legeredményesebb magyar LoL e-sportoló, Kiss „Vizicsacsi” Tamás is.

A sikeres együttműködés következő lépéseként, 2021 októberétől az E1TV professzionális kommentátor gárdája magyar nyelven közvetíti a League of Legends vb-t is, amely évek óta a világ legnézettebb e-sport versenye.

2010 óta minden évben megrendezik a League of Legends világbajnokságot, amely egy egész éven át tartó versenysorozat utolsó állomása. A mostani rendszerben 11 régió 22 csapata küzd meg egymással egy teljes hónapon keresztül, melynek végén kiderül, hogy ki a világ legjobb LoL csapata. A hazai rajongók október 5-től, több mint 130 órán keresztül nézhetik majd a magyar nyelvű adást az Esport1 Twitch és YouTube csatornáin.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!