Okostelefonnal kényelmesebb

2019.01.21. 15:19

Nem kikapcsoltatja az Emirates a repülőn a telefont, hanem be

Applikációjában az utasok több mint 4000 szórakoztató csatorna kínálatát böngészhetik már az utazás előtt.

Forrás: Shutterstock

Az utazók saját lejátszási listákat hozhatnak létre, melyeket a fedélzeten ülve aztán szinkronizálják azokat az ülőhelyükkel a fedélzeten.

Az ice, az Emirates díjnyertes fedélzeti szórakoztató rendszerének kínálatában több mint 4000 on-demand szórakoztató csatorna szerepel.

Az Emirates 44 nyelven kínál szórakozást, és minden hónapban több mint 100 film kerül be a rendszerbe – köztük magyar filmek is.

A gyűjtemény 1000-nél is több játékfilmet tartalmaz – megelőzve minden más légitársaságot -, továbbá népszerű sorozatokat, több tízezer zeneszámot, podcastot és játékot élvezhetnek az utazók.

A szinkronizálás már száznál több Boeing 777-es repülőgépen érhető el, és a következő hónapokban fokozatosan a teljes flottára kiterjesztik majd.

Nem mellesleg az Emirates-alkalmazás mindenes utaskísérő, mellyel az utazók repjegyet, szállást, programokat foglalhatnak és autót kölcsönözhetnek, az utazás előtt egy hónappal az megtekinthetik járatuk étlapját és borlapját. 3D üléstérképet is kínál, mely lehetővé teszi a fedélzetén való tájékozódást az ülés választás során.

Az Emirates applikáció ingyenesen letölthető iOS és Android készülékekre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!