Bejött a csúcsmodell

2019.03.17. 18:00

Rekordokat dönt a Samsung S10 előrendelése Magyarországon

San Francisco, 2019. február 21. A Samsung Electronics által közreadott képen D. J. Koh, a dél-koreai Samsung Electronics mobil üzletág vezetõje bemutatja az új Galaxy S10-et San Fransiscóban 2019. február 20-án. MTI/EPA/SAMSUNG ELECTRONICS CO

A Samsung Galaxy sorozat tizedik évfordulóján bemutatott Galaxy S10 okostelefon a gyártó minden eddigi európai, telefonos előrendelési rekordját megdöntötte.

Az eddigi legrövidebb előrendelési időszak alatt hazánkban másfélszer annyi készüléket vásároltak a Galaxy S10 család tagjaiból, mint a Galaxy S9 szériából, annak bevezetésekor.

Úgy tűnik, nő az érdeklődés a nagy teljesítményű készülékek iránt.

A prizmafekete továbbra is a legnépszerűbb szín, az eladott S10 telefonok 59 százaléka ilyen árnyalatban kerül majd a tulajdonosához. A Galaxy S10+ előrendelések 15 százalékát pedig a kerámia fekete modell adja.

Az olyan úttörő megoldásokkal, mint a Dinamikus AMOLED kijelző, az ultrahangos ujjlenyomat-olvasó, valamint a továbbfejlesztett kamera, a Samsung Galaxy S10 megfelel a vásárlói igényeknek.

A sorozat négy tagja, az S10e, az S10, az S10+, valamint az S10 Performance Edition újgenerációs hardverteljesítménnyel, kijelző-technológiával, valamint kamerákkal hódít.

Borítókép: MTI/EPA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!