foci

2021.10.10. 12:00

Veteránjaikat ünnepelték a PMSC-s öregfiúk

Minden évben megünnepli veteránjait, azaz a 60-65 év feletti tagjait a PMSC Öregfiúk Egyesülete.

K. B.

Forrás: PMSCÖFE

Ezúttal az egykori kiválóságok régi törzshelyükön gyűltek össze közel húszan, köztük Katzirz Béla, Lutz Jakab, Brezniczky Sándor, valamint tiszteletét tette Garami József is a szervezet elnöksége (Bércesi Ferenc, Toma Árpád, Megyeri Károly, Lőrinc Antal, Tomka János) mellett. Mohácsról is érkeztek Pécsett is megfordult egykori remek labdarúgók, például Havasi Lajos és Lingl István is.

A vacsorát követően nagyon jót beszélgettek a résztvevők, tudtuk meg az egyesület elnökétől Mészáros Ferenctől, aki hozzátette, mindenkitől pozitív visszajelzéseket kaptak a rendezvény kapcsán.

Ajándékokkal lepték meg az ünnepelteket

Az eseményen mindenki dedikálta Kamondi Imre a pécsi klubról írt krónikáját, s az ünnepelteket emellett kisebb ajándékokkal lepték meg a PMSCÖFE vezetői.

A nemrég 60. születésnapját ünneplő Megyeri Károly ezen alkalomból a PMFC Csákvár elleni NB II.-es bajnokiján megkapta a kezdőrúgást is.

Kiemelt képünk egy korábbi illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!