Ragyognak az üstökösök

2022.06.28. 15:26

Öt pécsivel készül az Eb-re a válogatott

Az NKA Pécs és a PVSK is ad tehetséges kosárlabdázót az U18-as Európa-bajnokságra készülő keretbe.

Kvanduk Bence

Fotó: GIRGASZ PETER

Megkezdte felkészülését a romániai B-divíziós Európa-bajnokságra az U18-as fiú kosárlabda-válogatott, amelybe az NKA Pécs négy, míg a PVSK egy kosárlabdázót ad.

Meszlényi meghatározó tagja volt a Rátgéber Akadémia NB I. B-s keretének, míg Hőgye az A-csoportban már a 2020/2021-es idényben is bemutatkozhatott, azaz már jókora felnőtt tapasztalatot is felhalmoztak.

Az U18-as válogatott kerete: Meszlényi Róbert (NKA Pécs), Merkl Barna (NKA Pécs), Schmera Gergely (NKA Pécs), Kelemen Benjamin (NKA Pécs), Hőgye Patrik (PVSK NKA), Csendes Péter (Soproni SI), Csátaljay Péter (Soproni SI), Halmai Dániel (Kaposvári SI), Antalics Dániel (Kaposvári SI) Cseh Botond (Vasas Akadémia), Várszegi Ádám (Vasas Akadémia), Pleesz Ádám (Vasas Akadémia), Reizinger Máté (Dombóvári KE), Hajdú Péter (Bp. Honvéd SE), Vincze Roland (Szolnoki KA), Dócs Benedek (Óbudai Kaszások), Csuti Kornél (Zalakerámia ZTE KK), Tóth Patrik (Kecskeméti KA).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!