tippek

2020.10.07. 13:36

Készülj a Megyék Csatájára: League of Legends hősbemutatók minden szerephez

Egy-egy LoL hőst ismerhettek meg, amelyek nagyszerűen teljesítenek a nekik szánt szerepekben.

Javában zajlik a jelentkezés a Megyék Csatája – Országos E-sport Verseny League of Legends tornájának második selejtezőjére.

Ez az utolsó lehetőség, hogy részt vegyetek Magyarország eddigi legnagyobb LoL versenyén,

mindenképpen adjátok le a nevezéseteket a megyekcsataja.hu weboldalon. Elengedhetetlen a jó eredmények eléréséhez, hogy minden szerepben tudjátok azt, melyek most a legjobb karakterek. Ehhez találtok segítséget az alábbiakban.

Felső ösvény – Ornn

Már hónapok óta kirobbanthatatlan a felső ösvényről Ornn, a félelmetes kovács. Szívóssága és rengeteg tömegirányítási képessége miatt egy nagyon hasznos tagja a csapatnak, de az igazi erő az egyedi, passzív képességében rejlik. Tudja fejleszteni a saját, valamint a szövetségesek tárgyait, így rengeteg extra sebzésre és tankosságra tehet szert a team.

 • Pro: Tankosság; elég sebzés az 1v1 harcok megnyeréséhez; nagyon hasznos egyedi passzív; rengeteg tömegirányítási képesség; csapatharcokat kezdeményező végső képesség; immunitás a tömegirányítási képességekre a W képesség miatt
 • Kontra: Lassú képességek; kevés menekülési lehetőség
 • Dzsungel – Graves

  Lövészből lett dzsungeles Graves, aki hatalmas puskájával szórja a sebzést minden ellenfélre. A profik és az egyszerű játékosok előszeretettel választják mivel sokkal több érv szól mellette, mint ellene.

 • Pro: Könnyű vele farmolni; mobilitás; menekülési képességek; hatalmas sebzés egyetlen kombóval; elhúzódó harcokban nagyon erős
 • Kontra: Kevés tömegirányítási képesség; nehéz vele rajtaütni; a játék elején kevés tankosság; lassú alaptámadások
 • Középső ösvény – Syndra

  Flexibilis választás Syndra, mivel a középső és az alsó ösvényen egyaránt jól teljesít. Sokan kedvelik, mivel nem túl bonyolultak a képességei, miközben óriási sebzésre képes néhány gomb lenyomásával.

 • Pro: Könnyű vele farmolni; óriási sebzés 6-os szinttől; mozgás közben lehet képességeket használni; nagy távolságból lehet szórni a tömegirányítási képességeket
 • Kontra: Kevés tömegirányítási képesség, amelyeken nagy a töltési idő; mobilitás hiánya, nehéz vele menekülni; területi sebzése nem sok, általában csak egy célpont elpusztításra alkalmas
 • Alsó ösvény – Caitlyn és Morgana

  Az alsó ösvényen párosokban kell gondolkodni, mivel a 2v2 harcokban fontos a hősök közötti szinergia. Ebben nagyon jó Caitlyn és Morgana, akik szinte minden ellenfél ellen megállják a helyüket.

 • Pro: Hatalmas távolságból lehet osztani a sebzést mindkét hőssel; ha talál Morgana Q képessége, rögtön jöhet a kombó a Caitlyn csapdával; a Fekete Pajzs megvédi az immobilis lövészt; torony alatt is könnyű farmolni, de ösvénytolásra még jobb a páros
 • Kontra: A Fekete Pajzson kívül nincs képesség, ami megvédje Caitlynt; manaigényes varázslatok; ha nem talál a Morgana Q, akkor nincs lehetőség a kezdeményezésre; az agresszívabb ellenfelek ellen nem elég az egy pajzs, gyógyítás hiány érződik
 • Természetesen rengeteg más hős képes mérkőzéseket nyerni, a legfontosabb, hogy a maximális odafigyeléssel, egymásra figyelve játsszatok minden összecsapáson.

  Ne feledjétek, hogy elindult a Megyék Csatája – Országos E-sport Verseny regisztrációs szakasza. Nevezni a megyekcsataja.hu oldalon tudtok, ahol további részleteket tudhattok meg a versenyről!

  Ezek is érdekelhetik

  Hírlevél feliratkozás
  Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!