Hallgassa élőben!

Megyék Csatája – Képeken a verseny legérdekesebb statisztikái

Záporoztak a gólok FIFA 21-ben, League of Legendsben Hecarim kapta a legnagyobb figyelmet.

Véget értek a Megyék Csatája FIFA 21 PS4 és Xbox versenye, valamint a League of Legends torna mérkőzései. Bátran ki lehet jelentei, hogy az egész ország megmozdult, több ezer regisztráció érkezett be a hivatalos oldalon.

Végül FIFA 21-ben PS4 platformon Endline03 kettős győzelemmel, Xbox One konzolon Sero egy nagyon szoros 2-1-gyel zsebelte be a főnyereményt. LoL-ban a Budapesti Griffeket megállították a Nógrádi Tollas Vitézek, ezzel ők vihették haza az 500 000 forintos fődíjat.

A nevezés alsó korhatára 16 év volt, néhány versenyző közvetlenül a Megyék Csatája indulása előtti pár hétben szerezte meg a jogot az indulásra. Általánosságban kijelenthető, hogy Pest megye, valamint Budapest volt a legaktívabb mindkét versenyjátékban.

FIFA 21-ben mindkét döntőben a rövidebb eredménylistával büszkélkedő játékos diadalmaskodott, ez is mutatja, hogy a Megyék Csatája mezőnye mennyire erős volt valójában.

Az PS4-es e-sportolók bár többször vették be ellenfeleik hálóját, de összességében gólokban gazdag mérkőzéseket követhettek figyelemmel a nézők az egész versenyen.

 

Hozzászólások

megrázó / 12 perce
„Belemélyesztette a fogait a karjába” – 3 éves kisfiúra támadt egy kutya a játszótéren
Lezárt ügy / 14 perce
bama.hu (forrás: police.hu)
Vasúti sínekre dőlt oszlop ügyében nyomozott a komlói rendőrség
A rendőrök befejezték a nyomozást annak a férfinak az ügyében, aki teherautójával rádöntött egy oszlopot a vasúti sínre.
pályázat Tóth Viktória
Újabb településeken virul a Lélegző Liget
koronavírus / 2 perce
Az EU még százmillió adag vakcinát kér az idén Pfizertől
Pfizer és a BioNTech gyógyszercégek összesen 600 millió adagot szállítanak a huszonheteknek a vakcinából, amelyből két adagot kell kapniuk a pácienseknek.