Egyéb

2005.04.20. 06:25

Fogyókúra, éhezés nélkül

Schobert Norbert hazánk fitneszguruja. Több ismert ember neki köszönheti sikeres fogyását.

Németh Zsuzsa

[caption id="" align="aligncenter" width="238"] Felesége Rubint Réka (26), kislányuk Lara (1,5)
[/caption]Norbi sikerének titka, hogy éhezés nélkül fogyasztja le a kövér embereket. Kovács Kovi Istvánt azzal sikerült megnyernie, hogy- ha nem válik be a módszer, akkor Norbi szerepet vállal a pornófilmgyáros egyik mozijában. A Romantic együttes Katinkáját az Irigy Hónaljmirigy paródiája döbbentette rá, hogy ideje tennie valamit. Norbi lelkileg is támogatja pártfogoltjait. Néha elég egy biztató telefon, s máris minden megy tovább. Nem egy-két hétig tartó fogyókúrát hirdet, hanem kis lépésenként végrehajtott életmódváltást.

A fehér lisztből készült ételekről sem kell lemondaniuk a diétázóknak. Norbi kifejlesztett egy új, 95 százalékban szénhidrátmentes csodakenyeret, ami a cukorbetegek táplálkozásában is forradalmi változást hozhat.

Norbi fontosnak tartja, hogy már a gyerekek is egészséges ételeket kapjanak. Az elhízásért ugyanis csak 20 százalékban felelősek a gének. A zsírréteget gyermekkorunkban a szüleinktől kapott étrend alapozza meg.

Norbival fogytak le

- Kunovics Katinka énekes, Romantic: 60 kg - Kovács Kovi István, pornófilmproducer: 75 kg - Szabó Győző színművész: 20 kg - Fekete László, a legerősebb ember: 26 kg - Oroszlán Szonja színművésznő: 6 kg - Liptai Klaudia színésznő: 14 kg

Fitneszguru

Schobert Norbert (34) Norbi titok című kötete tíz hónap alatt 220 ezer példányban fogyott el. Második könyve is nagy siker. Most adta ki legújabb zsebkönyvét. Egy olimpiai bajnok mesterszakáccsal hamarosan új szakácskönyv írásába kezd.

- Kovács Kovi István, pornófilmproducer: 75 kg

- Szabó Győző színművész: 20 kg

- Fekete László, a legerősebb ember: 26 kg

- Oroszlán Szonja színművésznő: 6 kg

- Liptai Klaudia színésznő: 14 kg Fitneszguru Schobert Norbert (34) Norbi titok című kötete tíz hónap alatt 220 ezer példányban fogyott el. Második könyve is nagy siker. Most adta ki legújabb zsebkönyvét. Egy olimpiai bajnok mesterszakáccsal hamarosan új szakácskönyv írásába kezd. Felesége Rubint Réka (26), kislányuk Lara (1,5) -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!