Egyéb

2005.04.13. 08:21

Márkás hírek

BAMA

Luxuskategóriában az Audik a legjobbak
Aratott az Audi az Auto Bild Alles Allrad magazin szavazásán. Az A6 Quattro lett 2005 legjobb összkerékhajtású autója a luxuskategóriában. A második helyen az A8 Quattro végzett. Más kategóriákban jól szerepelt az A3 Quattro, az A4 Quattro és a TT Coupé Quattro is. Összesítésben az Audi a legsikeresebb márka.

Új Peugeot-szalon nyílik Budapesten
ÉPÜL Budapest legnagyobb autószalonja, a Peugeot Sárkány jóvoltából. Az M5-ös autópálya bevezető szakasza mellett kialakított központ
15000 négyzetméter alapterületen várja majd az ügyfeleket. 2006-ra csaknem ezer új autó eladására és 300 millió forint értékű alkatrész forgalmazására számítanak.

Közösen fejlesztik Európa új haszongépjárműveit
EGYÜTTMŰKÖDÉSI szerződést írt alá a Fiat, a PSA Peugeot Citroën és a Tofas. Megállapodásuk szerint 2008-tól közös fejlesztésű járművükkel jelennek meg az európai piacokon. A beruházás összege 350 millió euróra tehető, és évi 135 ezer új modell készül majd a Tofas törökországi műhelyében.

Magának akarja a Mazda a kínai piacot
Hódításba kezdett Kínában a Mazda Motor Corporation. A társaság megalapította első teljes tulajdonú leányvállalatát a növekvő ázsiai piacon. Céljuk egy olyan rendszer kiépítése, amely 2010-re háromszázezer jármű gyártására és értékesítésére lesz alkalmas a távol-keleti országban.

Masszív megbízhatóság, rugalmasan testre szabva
Elnyűhetetlenek a Scania új fejlesztésű teherautói. A cég most megjelenő építkezési járműcsaládját az erős felépítés, a nagy teherbírás és a kimagasló mozgékonyság jellemzi. Különleges felépítmény, takarékos üzemmód és kimagasló kényelem vár a Scania vásárlóira.

Bemutatkozott az új Volkswagen Passat
Megérkezett Magyarországra a Volkswagen Passat hatodik generációja. Az új autó tervezésekor a minőség és a kényelem volt a legfontosabb szempont. Az új Passat-ban együtt van jelen szépség és kényelem, szenvedély és érzelem.

Egyre népszerűbb hazánkban a Skoda Superb
Bemutatkozása után három évvel az egyik legkeresettebb luxusmodell lett a magyar ügyfelek körében a Skoda Superb. 2002-ben 366, egy évvel később 297, tavaly pedig már 775 Superbet értékesítettek. Napjainkra mintegy másfél ezer Superb fut a magyar utakon.

Kitüntetést kapott a SEAT Altea reklámja
Díjazta a Spanyol Reklámszövetség a SEAT Altea internetes reklámkampányát. Az AMPE-díjat 1969 óta ítélik oda napilapoknak, rádióknak, közterületeknek és weboldalaknak. A SEAT kampánya a zsűri szerint az Estée Lauder, a Fox és a Vodafone reklámjainál bizonyult jobbnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!