Egyéb

2005.04.16. 10:07

Miről mesélnek a női táskák?

Van, aki a kicsit, más a nagyot szereti. A női táska árulkodik gazdájáról. A pszichológusok szerint a rend vagy a káosz a fejben lévő állapotot is tükrözi. Retikülünk tartalma is felér egy jellemleltárral.

N. Zs.

[caption id="" align="alignleft" width="122"] Táskánk tartalma árulkodik rólunk
[/caption]
Komoly- Fiatal és idősebb hölgy egyaránt lehet. A legszükségesebb holmikat hordja magával, és mindet használja is. Semmit nem bíz a véletlenre, tud dönteni, s ha kell, nemet mondani.

Elegáns - Általában alkalmazott. Ha nem keres túl sokat, retiküljébe akkor is márkás dolgok kerülnek. Nem hibázik, mindenben a legjobb akar lenni. Külsejével fontosságát hangsúlyozza.

Nomád - Harmincöt évesnél fiatalabb. Szütyőjében óvszert is hord, mozgalmas életének fontos része a sétálómagnó és a mobiltelefon. Bármikor nyitott új szexuális kapcsolatra.

Egyszerű - Nagyvárosi, idősebb hölgy. Értékes dolgot sosem tesz a táskájába. Pénztárcáját és iratait inkább a zsebében hordja. Befelé forduló típus, szűkmarkú, magától is sajnál minden luxust.

Biztonságkedvelő - Csomó dolgot cipel magával. Gyógyszerekkel, sebtapasszal indul a közértbe is. Tartalék bugyi, harisnya, varrókészlet, fogkefe mindig akad a tarsolyában.

N. Zs. Táskánk tartalma árulkodik rólunk -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!