Egyéb

2005.05.02. 06:37

HÍRek–Hírességek

BAMA

Tanita Tikaram  új albummal tért vissza
Hosszú szünet után ismét hallat magáról Tanita Tikaram (36). Az énekesnő néhány évvel ezelőtt a sikerlisták állandó szereplője volt, egy ideig azonban csend honolt körülötte. Nemrég azonban új dalok írásába fogott, és megszületett Sentimental című lemeze.

Aranylemezes lett a Green Day együttes
Elérte az aranylemezhez szükséges eladási példányszámot a Green Day American Idiot című albuma. Június 9-én a Budapest Sportarénában a magyar rajongók élőben is hallhatják a fiúkat.

Renée Zellweger  pihenni szeretne
Elege van a feszített munkatempóból Renée Zellwegernek (36). A színésznő úgy döntött, eleget dolgozott az utóbbi időben, és most egy darabig semmilyen szerepet nem vállal. Zellweger leghőbb vágya, hogy napsütötte kávéházi teraszokon üldögéljen, és beszélgessen a barátaival.

Elvakultsággal  vádolják Santanát
Perbe fogta egykori alkalmazottja Carlos Santanát (58). A zeneszerző mélyen vallásos, mindenben kikéri szellemi vezetője tanácsát. Az elbocsátott férfi szerint Santana igazságtalanul mondott fel neki, mert úgy vélte, nem elég fogékony a hitre.

Pamela Anderson  kislányt szeretne
Szívesen szülne egy kislányt Pamela Anderson (38). A szőke szépségnek már van két kisfia, de nagyon örülne még egy gyermeknek. Nem találkozott azonban mostanában olyan férfival, aki a baba apja lehetne. Anderson korábban már férjnél volt, házassága azonban csődöt mondott.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!