Egyéb

2005.05.02. 06:32

HÍRek – újdonságok

BAMA

Átlényegülő  női divattáskák
Növekednek és virágba borulnak a táskák. A nagy tervezőházak nyárra már egyre nagyobb, főleg magasságban megnövelt, díszes formákat kínálnak.

Üzleti ebéd helyett a nők a pedikűrösnél tárgyalnak
Megbeszéléssel telik a New York-i üzletemberek ebédideje. A menedzserek ilyenkor beszélik meg a fontos ügyeket. A gazdasági életben vezető beosztásban lévő hölgyek viszont a pedikűrszalonban találkoznak hasonló céllal. Közkedvelt találkozóhelyek lettek a wellness-központok is az asszonyok közt.

Illatok buja báját hirdeti az angol cég
Fő a bujaság! Ez a világ egyik legsikeresebb, csak természetes anyagokkal dolgozó angol kozmetikai cégének filozófiája. Egzotikus virágok, ínycsiklandó gyümölcsök, finom gyógynövények illatfelhője lengi át üzleteiket, aminek szerintük a vásárlók nem tudnak ellenállni.

Itt a meleg idő,  húzzon szoknyát!
Nőiesebb lesz tőle mindenki – állítják a divatszakértők, amikor a szoknyaviselés kerül szóba. Hossza idén szabadon megválasztható. Hordhatjuk pólóval, blúzzal, magas vagy lapos sarkú cipővel egyaránt.

Életet mentenek az új, okos ruhák
Kifejlesztették a test jelzéseit figyelő és rögzítő érzékelőkkel ellátott ruházatot egy EU-pályázat keretében. A zakók váll- és hónaljrészébe varrt apró műszerek érzékelik testünk hőmérsékletét, és ha kell, a mobilhálózaton riasztják az orvost.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!