Egyéb

2005.05.21. 00:00

Mitől veszítik el a fejüket a férfiak?

Kétszer annyi magányos férfi van, mint nő. A hölgyek mégis panaszkodnak, hogy nem akadnak érdekes és megbízható társra. Megtartani még kevésbé sikerül őket.

BAMA

[caption id="" align="alignleft" width="125"] Ne írja ki a homlokára: „minden vágyam, hogy valaki letámadjon!”
[/caption]A legtöbb munkahelyen a modern nő élvez előnyöket, de a társas kapcsolatok többsége változatlanul régimódi. A nőies nőknek van a legnagyobb esélyük.

Feminin, de nem feminista
Fogadja el, hogy a férfiak szeretik a miniszoknyát, de ne tetszelegjen benne állandóan. Sokkal izgatóbb olykor egy hosszú szoknya, mert nem látszik, mit takar.

Szabad, de nem préda
Sok férfi nem próbálkozik, ha megtudja, hogy a nőnek férje és két gyereke van. Nem nehéz úgy irányítani a beszélgetést, hogy ez tisztázódjon. Ha független, akkor se írja ki a homlokára: „szabad vagyok, és minden vágyam, hogy valaki letámadjon!”

Játékos, de nem ravaszkodó
Pajkosságát magyarázhatja kísérletező kedv, szeleburdiság, szeszély. Tulajdonképpen mindegy, a férfiak élvezik, ha váratlan dolgokat eszelünk ki.

Jó, de nem tökéletes
Hangsúlyozza jó tulajdonságait, de ne hozza zavarba a férfit. Ne törekedjen arra, hogy mindenben jobb legyen nála!

Idegesítő nőtípusok

A legtürelmesebb férfinak is felforr az agyvize, ha a nő… - beskatulyázza. Még csak pár szót váltottak, de máris tud (sőt jobban tud) róla mindent. Az ilyen nő a feje tetejére állhat, akkor sem lesz rokonszenves kiszemeltjének. - egyből el akarja vetetni magát. Lehet, hogy úgy érzi, sürgeti az idő, ez talán az utolsó alkalom. Ezért aztán kiéhezetten vadászik egy biztos egzisztenciájú férfira. - mást se akar, mint gyereket. Ha megismerkedik valakivel, kérdéseivel azonnal azt tudakolja, jó apa lesz-e az illető.

- beskatulyázza. Még csak pár szót váltottak, de máris tud (sőt jobban tud) róla mindent. Az ilyen nő a feje tetejére állhat, akkor sem lesz rokonszenves kiszemeltjének.

- egyből el akarja vetetni magát. Lehet, hogy úgy érzi, sürgeti az idő, ez talán az utolsó alkalom. Ezért aztán kiéhezetten vadászik egy biztos egzisztenciájú férfira.

- mást se akar, mint gyereket. Ha megismerkedik valakivel, kérdéseivel azonnal azt tudakolja, jó apa lesz-e az illető. Ne írja ki a homlokára: „minden vágyam, hogy valaki letámadjon!” -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!