Egyéb

2005.05.23. 01:27

Ne szólj szám, hogy ne fájjon a fejem

A féltékenység és az önbizalom hiánya gyakran meggondolatlanná tesz bennünket. Sokszor jobb csendben maradnunk, mint fölösleges kérdésekkel nyaggatni párunkat.

Á. N. T.

Minden srác egyforma. Főleg a nőcis kérdésekre adott válaszaik tekintetében. A szerelmes nő másképp működik, mint a délceg macsó. A férfiak számára a dolgok egyértelműek, egyszerűek. Ha magukba mélyedve ülnek, annak ritkán van drámai oka. A csinos lányokat sem azért fixírozzák tekintetükkel, mert szakítani akarnak párjukkal. Ösztönös viselkedésükkel azonban féltékennyé, idegessé teszik szerelmüket, aki bosszantó kérdésekkel rukkol elő. Nem árt, ha tudja, hogy néhány téma tabunak számít, jobb ezeket kerülni. Számoljon tízig, mielőtt megszólal, főleg akkor, ha valójában nem vár érdemi választ.

Elrévedő tekintet
Ne kérdezze párjától, hogy merre járnak a gondolatai. Miért kell mindenáron megtudnia mélázása okát? Ha társa akarja, úgyis elmondja. A férfiak nem csacsognak lelki ügyeikről, apró-cseprő problémáikról. Ha faggatózik, de nem kap választ, ne erőltesse a dolgot. Csak kihozná a sodrából partnerét.

Úszógumival is szereti önt
Ugye, már nem tetszem neked? Ez az egyik legrosszabb kérdés, amit feltehet. Persze, hogy tetszel, drágám, érkezik rá a sablonos válasz, amelyre a legtöbb nő így felel: ezt csak úgy mondod. Ha nem hisz partnerének, miért kérdezi a véleményét? Aki elégedetlen a külsejével, ne a párját zaklassa, járjon konditerembe.

Ha láncra veri, megriad
Nem gondoltál még a házasságra? De, gondolt. Viszont hagyni kell, hogy maga döntse el, mikor jön el az ideje a lánykérésnek. Persze, ha már öt éve nyúzzák egymást, jogos a kérdés. Korábban valószínűleg elronthattak valamit, ha kedvese nem forszírozza a dolgot. De néhány hónap után még ne kérdezzen ilyesmit. A pasik megriadnak, azt hiszik, láncra akarják verni őket.

Csak Hűséget fogadtak
Vakságot nem. Ne feledje, ön is csinosságával csábította el párját annak idején. Felesleges zaklatnia partnerét, hogy miért stíröli a csajokat. A pszichológusok sem vitatják, hogy az így szerzett élmények, erotikus fantáziák javítják a párkapcsolatot. Az a legrosszabb, ha nekiszegezi a kérdést: mit bámulsz azon a nőn? Úgysem meri az igazat bevallani vagy ha mégis, az önnek esik majd rosszul.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!