Egyéb

2005.08.18. 00:00

Kényelmes kezelés és könnyed elegancia

Fülöp Z.

A Siemens Madridban mutatta be két legújabb, a kényelmes kezelhetőséget előtérbe helyező középkategóriás mobiltelefonját.
Modern design és első osztályú minőség, továbbá egyszerű kezelhetőség jellemzi a Siemens legújabb, CC75-ös mobiltelefonját, amely a telefonálás alapvető funkcióira összpontosít. A menüvezérlésnek, valamint a jó minőségű anyagok és az ergonomikus design kombinációjának köszönhetően a készülék praktikusan használható. A Siemens ezzel a termékével új irányzatot teremtett a mobiltelefonálásban: a CC75 szándékosan ellentmond annak a mostanában népszerű tendenciának, hogy a gyártók a mobilokat egyre bonyolultabb szolgáltatásokkal vértezik fel.
Sokszor éppen a legkisebb dolgok a legszemrevalóbbak – ugyanez mondható el a Siemens CF110 szétcsúsztatható mobiltelefonról. A hanyag eleganciát sugalló, fényes felületű készülék igazán feltűnő jelenség, és akár öltözékünk kiegészítője is lehet. Az ezüstszínű, 18 mm vastag készülék technikai szempontból lényegretörő, ugyanakkor megvan benne minden, ami a mobilkommunikációhoz szükséges.
A CF110-ben található játékokkal sohasem fogunk unatkozni, a fontos találkozók időpontjait és a nélkülözhetetlen telefonszámokat pedig személyi számítógépünkre is lementhetjük USB-kábelen keresztül. A gyors adattovábbításhoz a készülék GPRS-funkciója is rendelkezésünkre áll.
A készülékek várhatóan 2005 végétől vásárolhatók meg a hazai üzletekben. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!