Egyéb

2005.08.03. 00:00

Két nagy díva összecsap

Az új amerikai vígjáték, az Anyád napja bemutatása kitüntetett pillanat a filmtörténetben: visszatért Jane Fonda.

Tornai Szabolcs

Holnaptól igazi filmtörténeti csemegét ismerhet meg a magyar közönség. Az Anyád napjában két szupersztár, Jane Fonda és Jennifer Lopez csap össze mint éles nyelvű anyós és menye.
Jennifer Lopez világhíre elsöprő. Senki sincs, aki ne ismerné, és ne mosolyogna jóízűt azon, hogy társaságban folyton nagy popsiját emlegetik, ha szóba kerül a neve. Istennői magasságokban trónol, de ezt nemcsak szépségének, hanem színész- és énekesnői tehetségének is köszönheti. Legutóbbi lemeze, a Rebirth is bizonyítja, valóban friss zamatokat tud hozni a zenébe.
Jane Fonda felbukkanása a filmben szenzáció. Az átváltozó-művészetéről híres, gyönyörű díva tizenöt éve visszavonult, amikor feleségül ment a médiamágnás Ted Turnerhez.  Magától értetődő a kérdés, hogy miért tért vissza a vászonra.
– Nem tudom megmagyarázni, egyszer csak készen álltam rá. Ezt mások is érezhették, mert  egyre gyakrabban csengett az ügynököm telefonja.
Mint a nagyközönség megszokhatta, az amerikai filmesek, színészek mindig arról áradoznak, milyen csodálatos volt a másikkal dolgozni. Ez az Anyád napja esetében sem volt másképp. A két díva tökéletesen egymásra talált, és alig győzik egymást dicsérni. Jane határozottan kijelentette Jennyről: – Ez a nő őrülten tehetséges! Szerintem egy nap rendezni is fog.
Jenny sem maradt adós a lelkes szavakkal: – Jane-nel nem lehet kispályázni, ő százszázalékosan pörög minden percben, minden jelenetben, minden mondatban. Mer kockáztatni, és nem érdekli, ki mit gondol.
Hölgyeim és uraim, ne szalasszák el a filmtörténeti pillanatot, nézzék meg a két nagyszerű színésznő találkozását az Anyád napja című vígjátékban.

Jane Seymour Fonda New York, 1937. december 21. Filmek: Kína-szindróma, Hazatérés, A lovakat lelövik, ugye?, Mezítláb a parkban Jennifer Lynn Lopez Bronx, 1970. július 24. Filmek: Apja lánya, Angyali szemek, Az én családom Lemezek: Lets Get Loud, J. Lo

a filmtörténetben: visszatért Jane Fonda. Tornai Szabolcs Jane Seymour Fonda

New York, 1937. december 21.

Filmek: Kína-szindróma, Hazatérés, A lovakat lelövik, ugye?, Mezítláb a parkban

Jennifer Lynn Lopez

Bronx, 1970. július 24.

Filmek: Apja lánya, Angyali szemek, Az én családom

Lemezek: Lets Get Loud, J. Lo -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!