Egyéb

2007.08.01. 12:41

Víziszörnyek, kólásüveg és a fantázia

Színes kavalkádot alkotnak már messziről, óhatatlanul kíváncsian merészkedünk közelebb a strandokhoz közeli árusokhoz. A gyerek kezében a jégkrémmaradványok maszatos pálcikájával rohan a sétányon, a másik részét a pólójára kente, amikor futás közben elhagyta az édes-ragacsos hűsítőt. Az első dinoszauruszra mutat. Neki tetszik a gumimatrackínálat.

Szűcs Tibor

Van itt minden, a cél, hogy minél látványosabb legyen a lebegtető eszköz. A praktikusság senkit nem érdekel, bár a látszat igen csalóka... 

Fotel: egyszemélyes, kétszemélyes, már-már kihúzható kanapé. Zöldben, rózsaszínben, lilában. Valahogy biztosan bele lehet ülni és élvezni a felhajtóerőt a hullámok között, de abban is biztosak lehetünk, a strandon megforduló kollégáink, szeretteink, barátaink (a gonoszok) első dolga lesz, hogy ha elfoglaltuk - nem kis küzdelmek árán - helyünk, be fognak borítani, mert a nyár többek között erre is való.

Kólásüveg: Pont ugyanúgy néz ki, mint az eredeti, ha kicsit több pénzünk van, akár valami löttyel is lehetne helyettesíteni az italt imitáló barnaságot. Szomjas fürdőzőknek egyáltalán nem ajánlott! Csak háttal. De azzal nem kezdünk mondatot sem, nemhogy vállaljuk a frontális ütközést a károsító napsugarakkal! A leleményes árusok a két legnagyobb márka gumimatracait is igyekezzenek beszerezni, mert a konzekvens kólafogyasztó ebben is kedvencét akarja majd megtalálni.
Az ivás után a fekvés is számít. ("ehess, ihass, ölelhess"). Az evésről, és a hot-dog formájú felfújható ökörségről nem is beszélve. Ennek használata különösen vicces lehet adott esetben. - Nézd má'' hogy forgolódik azon a virslin az a csaj (khm).

Sajnos a gumimatrac-piacon komoly hiányosságokat is felfedezhetünk, mert a krokodil és a gyermeknek leginkább tetsző dinó szinte snassznak számít ma már. Viszont a nyár forrósága és a strandok egyre jellemzőbb ledérsége (ez nem erkölcsi siránkozás, sokkal inkább csak tény, amit lehet üdvözölni, és természetesen lehet kárhoztatni is) egyértelműen magában rejt valamiféle erotikus agymocorgást a többségben, de ezt a matracárusok még nem használtak ki.
 
Megvalósulhatna a férfiak régóta meglévő álma: egész nap egy formás női testen élvezhetnék a strandolás örömeit. Hason, vagy háton fekve. De a hölgyeket sem elfelejtve, nekik külön kapaszkodót kínálnánk a felfújható férfitest-matracon; leleményes feltalálók a levegő bejuttatására kialakított nyílást valószínűleg ezen a fogódzkodón helyeznénk el. Lenne ám vidámság, már a pumpálás alatt is!
(A szexuális segédeszközöket kínáló boltokban Magyarországon is kaphatók az aktus helyettesítésére kitalált guminők, de ezek nyílásai, és anyaga miatt már nem bírják el a föveny ízlését, és minden bizonnyal a sás karcolását sem.)

Akinek túlságosan bizarr ez az elképzelés, akkor ringatózhatnánk kedvenc politikusunkon, vagy közéleti személyiségünkön, esteleg: imádott sztárocskánkon. Ezzel már megkönnyítenénk például az ismerkedés kényesebb kérdéseit, hiszen kiderülhetne politikai gondolkodásunk és bulvárérzékenységünk is.
Aki a hagyományos vászonmatrac híve, az elől se térjünk ki, a legvalószínűbb, hogy értelmes emberbe botlunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!