Egyéb

2008.10.08. 15:02

iWiW: 20 000 ember azonnali cselekvéssel reagált

Szeptember 25. kora délután óta havonta megújuló 100 MB-os feltöltési kerettel megnövekedett képtárhely várja a legnagyobb hazai, közösségi weboldal, az iWiW felhasználóit

BAMA

Szeptember 25. kora délután óta havonta megújuló 100 MB-os feltöltési kerettel megnövekedett képtárhely várja a legnagyobb hazai, közösségi weboldal, az iWiW felhasználóit, akik mostantól már albumokba rendezve is megoszthatják egymással a képeiket. További újdonság, hogy a fotók egyidejűleg, párhuzamosan is feltölthetőek, címkézhetőek (tagging), tetszőleges sorrendbe állíthatóak, valamint hosszabb leírás is adható hozzájuk.

Az első 12 órában 20 000 új album született, s ezek száma egy hét alatt elérte a 100 000-et. Múlt hétfőn új rekord született, majd 200 000 képet töltöttek fel a felhasználók az adatlapjaik illusztrálására.

Az iWiW közel 4 millió felhasználója jelenleg több mint 20 millió képet tárol magáról adatlapjához csatolva. A mostani tárhely- és funkcióbővítés hatására ez a szám minden bizonnyal többszörösére nő, s a portál fotómegosztó szolgáltatása még jelentősebbé válik. A képmegosztást, mint az egyik legnépszerűbb funkciót, kiemelt projektként kezeli az iWiW, ezért a közeljövőben további fejlesztések várhatóak, melyekről a megjelenéskor részletesen beszámolunk.
 
A 2002-ben elindított iWiW mára a magyar internet egyik legfontosabb csomópontja, kiemelkedően legnagyobb látogatottságú közösségi oldala lett. Közel 4 millió regisztrált felhasználó életének szerves része, vagyis népszerűsége kortól, nemtől, lakóhelytől függetlenül egész Magyarországra kiterjed. Rengetegen vannak azok, akik számára az iWiW az első szolgáltatás, amelyen keresztül rendszeres kapcsolatba kerülnek az internettel. Sokan csak azért lépnek fel a világhálóra, hogy az iWiW révén megerősítsék, továbbfejlesszék személyes kapcsolatrendszerüket, akik pedig korábban is rendelkeztek interneteléréssel, a szolgáltatás révén válnak napi felhasználókká. Az iWiW nemcsak a magyar internet vezető közösségi portálja, hanem igazi „web 2.0”-s szolgáltatás is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!