Egyéb

2009.07.04. 17:55

Milyen vakáció vár rád? Teszteld!

Akármennyire és élvezed a szerelmeddel töltött idő minden pillanatát, a közös nyaralás már nem biztos, hogy ugyan olyan lesz. Hogy a várva várt vakáció ne váljon rémálommá, töltsd ki tesztünket, melyből megtudhatod: milyen élményeket tartogat számotokra az idei nyár.

BAMA

Alig várod, hogy elérkezzen a közös nyaralás időpontja. Majd megőrülsz azért, hogy kedveseddel minél több időt tölthessetek együtt, pedig még az is előfordulhat, hogy pont ez lesz a veszted...

Persze az sem mindegy, hogy a hétköznapokban mennyit találkoztok. Minél régebb óta ismeritek ugyanis egymást, annál kevesebb meglepetés érhet, amikor össze vagytok zárva. Nyugodt azonban még így sem lehetsz teljesen, hiszen az első közös nyaralás a felejthetetlen élményeken túl, egy csomó együttélési problémára is rávilágíthat.

Felderítés

Itt van mindjárt az első akadály, a helyszín kiválasztása. A legtöbben már ezen a kérdésen összevesznek, így jó hír, ha tányércsapkodás nélkül túljutottatok ezen a kérdésen.

[caption id="" align="alignleft" width="330"] Milyen vakáció vár rád? Teszteld!
[/caption] A célpont kiválasztása után derítsd ki, kedvesednek mit jelent a pihenés. Egy csendes sarokba bekucorodva, könyvekkel szeretne feltöltődni, vagy inkáb bulizós típus, akinek lételeme a pörgés. Ha már az elején megismeritek, ki mit vár a nyaralástól, egy csomó vitától megkímélhetitek magatokat.

Vagy mégsem? Menj tovább a tesztre, és kiderül, hogy milyen nyaralás vár rátok?

Milyen vakáció vár rád? Teszteld! -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!