Egyéb

2010.10.22. 09:51

Előnyben az újlakás vásárlók

Jelenleg kedvez a pécsi ingatlanpiac az új építésű lakások vásárlóinak, hiszen a már elkészült ingatlanokat jelentős árkedvezménnyel kínálják a fejlesztők. Az újonnan épülő, jó adottságokkal rendelkező lakások száma kevés, ezért ezeket érdemes mielőbb megtalálni és még kedvező áron megvásárolni.

BAMA

Az ingatlanpiacon többféle lehetőség kínálkozik az új lakásban gondolkodóknak. A kulcsrakész, igény szerinti burkolatokkal kialakítható lakásokat kínáló Árnyas Liget lakópark I. ütemében nagymértékű, akár milliós kedvezményeket kínál a beruházó a még meglévő ingatlanjaira. Itt már 10,5 millió forinttól elérhetőek, új építésű, illetékmentes nappali + hálószobás lakások. Az árcsökkentés oka, hogy még idén ősszel elindítják az Árnyas Liget II. ütemének kivitelezési munkálatait. 2010. október 15-től speciális közalkalmazotti kedvezményeket biztosít a cég!

A megtakarítással rendelkezőknek érdemes utánaszámolniuk a befektetési célú ingatlanvásárlási konstrukciónak, amely a jelenlegi kamatszinteket meghaladó hozamot nyújt. Egy bútorokkal, műszaki eszközökkel teljesen felszerelt 61 m2-es új lakás vételára 13,95 millió forint, melyet illeték nem terhel. Az említett ingatlant garantált havi 75 ezer forintért adja bérbe a beruházó. Ugyanez az összeg a bankban 6%-os éves kamattal, a kamatadó levonása után mindössze havonta 55 ezer forinttal gyarapítaná számlánkat.

Az ingatlant építő magánszemélyek és cégek egyaránt a megújuló energiaforrások felhasználásában látják a jövőt, annak következtében, hogy az egyre növekvő energiaárak mind nagyobb terhet rónak a háztartásokra. Az Árnyas II-ben olyan ingatlanok épülnek, melyek „A” energiaosztályúak, napkollektorral és hővédő üvegezésű ablakokkal felszereltek. A felsoroltak nemcsak a környezettudatos gondolkodásmódban és a rezsiköltségek alacsonyan tartásában éreztetik pozitív hatásukat, hanem hitel felvétele esetén kedvezőbb havi részletet biztosítanak a bankok ezen energiatakarékos lakások megvásárlására. A lakóparkon belüli zöldfelületek magas aránya barátságos, nyugodt és élhető környezetet biztosít az ott lakók számára. A II. ütemben kedvező áron leköthetőek földszinti saját kertes lakások, garzonok valamint az igen népszerű, emeleti, nappali + két vagy három hálószobával rendelkező otthonok is. Átadásukra előreláthatóan 2011 őszén kerül sor.

Amennyiben Ön e cikket bemutatva vásárol ingatlant a MINERVA Holding bármely fejlesztésében 2010. november 30-ig, úgy negyedmillió forint értékben választhat többletfelszereltséget otthonához!

Részletesen tájékozódhat a www.pecsilakas.hu honlapon. A cég munkatársai a Pécs, Felsőmalom u. 3. szám alatti irodájukban, valamint a 20/292-0000-ás vonalon állnak szíves rendelkezésére.

-->

Címkék#Pécs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!