Egyéb

2013.11.06. 13:22

Edzőváltás történt menet közben Hosszúhetényben

Már nem Andeidesz József (53) a megyei II-es hosszúhetényi futballcsapat edzője. Utóda a közelmúltban Nagy Antal lett, aki még játszik is az együttesben.

H. L. (Dunántúli Napló)

– Az első évben bajnokságot nyertünk, utána pedig másodikak lettünk. Ebben az idényben ilyen jó eredményre nem lehet számítani, mert nincs már egység – indokolta a váltást (amit ő kezdeményezett) Andreidesz. – Nem váltunk el haraggal.

Nagy Antalt éppen Andreidesz vitte Hosszúheténybe, most maga helyett őt javasolta edzőnek. Az új tréner megbízatása egyelőre december végéig tart, utána leülnek a vezetőkkel tárgyalni az esetleges folytatásról.

A Hosszúhetény hetedik a bajnokságban, 12 ponttal van leszakadva a listavezető Bólytól.
A baranyai labdarúgással kapcsolatos a hír, miszerint Sellyén hamarosan ünnepélyesen átadják a 20x40 m-es műfüvespályát, amelynek műszaki átadása már megtörtént.

Az is megyei információ, hogy már javában folyik az először kiírt keresztpályás U15-ös lánybajnokság, nyolc csapat (PMFC-MATIAS I. és II., PVSK, Szigetvár, Mozsgó-Szentlászló, Mohács, Szentlőrinc, Beremend) részvételével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!