Egyperces

2016.11.07. 09:57

Véres bunyót szított pingvinéknél a megcsalási ügy (videó)

Felszarvazta a hímet a tojó, de tetten érték – a két udvarló nem kímélte egymást.

BAMA

Kemény videót posztolt a National Georgaphic Facebook-oldala. A jeleneten az látható, ahogy egy pingvin arra ér a fészkéhez, hogy tojója egy másik hímmel enyeleg. A megcsalt madár nekiesik a betolakodónak, és véres bunyó kerekedik. Végül nem az igazság győz, hanem a zsivány szárnyas, a felszarvazottnak pedig el kell kullognia. Vigyázat, tényleg brutális képsor:

A téma a Twitteren is nagyot ment, a felhasználók többnyire a pórul járt férj pártját fogták. Két reakciót emelünk ki, a Mashable gyűjtése nyomán: az egyik szerint a felszarvazott madár biztos talál majd magának olyan partnert, aki megbecsüli, a feleség pedig idővel úgyis ráébred arra, mekkorát hibázott.

— troye sivan (@troyesivan) ">2016. november 5.

Ez a másik hozzászólás pedig új szögből néz a történetre, amikor felveti: nem ismerjük a sztori minden részletét, simán lehet, hogy a megcsalt maga is épp megcsalásból tért haza, sőt, lehet, hogy jó ideje járt már tilosban, és ez az akció az asszony elkeseredett próbálkozása volt arra, hogy felhívja magára a figyelmet.

— Allure🕊✨ (@Drebae_) ">2016. november 5.

Mindenesetre annyi most már biztos, hogy pingvinéknél sem unalmas az élet.

Címkék#Hírkereső
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!