Modern vagy rusztikus?

2022.07.04. 09:51

Pénztárcabarát kertibútor: így lehetséges!

Nem kell lemondani a nyári kényelemről! Könnyedén létrehozhatjuk saját kültéri oázisunkat.

Összecsukható, fém asztalból és székekből álló szettel minimális befektetéssel maximális kényelmet alkothatunk. Tökéletesen megfelel a nyári reggeli tálalásához vagy az esti, romantikus borozásokhoz - írja a Lakáskultúra. Ezenkívül egyszerű kialakítása jól illeszkedik számos stílushoz – akár modern, rusztikus vagy természetes stílusú kiegészítőket választunk mellé. Költözéskor vagy télen egyszerűen összecsukható és minimális helyet foglal, amit különösen értékelni fogunk egy városi lakásban.

A stílus nem pénzfüggő

A drága bútorok helyett sok kisebb, stílusos kiegészítővel is megteremthetjük a kívánt hangulatot. Az elegáns párnahuzatokkal, mintás kültéri szőnyegekkel, színes virágcserepekkel vagy egy aranyos lámpával pillanatok alatt nyári hangulatot varázsolhatunk a teraszra vagy az erkélyre.

A puha és kényelmes kanapéról a legtöbb embernek a nappali jut az eszébe – de miért ne élvezhetnénk a benti kényelmet a szabadban is? A kifejezetten kültérre tervezett, speciális, víz- és UV-álló textilek miatt nem kell aggódni, ellenállnak a szeszélyes időjárási viszonyoknak és kitűnően megtartják élénk színeiket.

A teljes cikk ide kattintva olvasható.

Borítókép: illusztráció

Címkék#bútor#kert

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!