kihagyhatatlan

2019.05.21. 15:10

Ezentúl akár Hagriddel is hullámvasutazhat a Harry Potter parkban (videó)

A Universal park még a Tiltott Rengeteget is megalkotta a még valóságosabb élmény kedvéért.

Forrás: YouTube

Az orlandói Universal stúdió Harry Potter ihlette parkja újabb attrakcióval bővül június 13-án, mégpedig egy Hagrid motorja ihlette hullámvasúttal, melyről most egy kedvcsináló videó látott napvilágot, amiben nem más, mint Tom Felton, vagyis Draco Malfoy invitálja a rajongókat a megnyitóra – írja a hirado.hu.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=13&v=YHmxiq1cjoQ

Az új Hagrid’s Magical Creatures Motorbike Adventure névre hallgató hullámvasút egy igazi erdőn halad végig, melyhez 1200 fát ültettek, életre keltve a könyvből is megismert Tiltott Rengeteget – számol be róla a Just Jared cikke.

Azoknak a kalandoroknak, akik felülnek a hullámvasútra, Hagrid lesz az idegenvezetőjük a rejtélyekkel és izgalmakkal teli varázslóvilágba, ahol a látvány minden eddigit felülmúl majd, hiszen a Roxfort falai között tekereg az út, miközben olyan teremtmények bukkannak fel, mint a kentaur, a kelta tündérmanók, vagy Bolyhoska, a háromfejű kutya.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=23&v=JpfR172fv4Q

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!