Tragédia

2019.10.08. 11:26

Halálba rántotta három családtagját az ifjú feleség

Egy dél-indiai folyóban állva próbáltak magukról szelfit készíteni.

Szagar-sziget, 2018. január 14. Hindu hívõ fényképezi magát a Gangá Szagar hindu zarándoklat alkalmából tartott rituális fürdõzés közben 2018. január 14-én a Kolkatától mintegy 100 kilométerre délre, a Gangesz folyó deltájában elterülõ Szagar-szigeten, ahol a szent folyó a Bengáli-öbölbe torkollik. (MTI/EPA/Pijal Adhikari)

Forrás: MTI/EPA

Fotó: Pijal Adhikari

Egy indiai család négy tagját sodorta el az áramlás, amikor egy dél-indiai folyóban állva próbáltak magukról szelfit készíteni

közölte a rendőrség.

A családtagok hatan voltak, egymás kezét fogva álltak hétfőn a derékig érő vízben, amikor az egyik nő egy frissen házasodott asszony véletlenül a folyómeder egy gödrébe lépett és elcsúszott, a többieket magával rántva mondta a szóvivő.

A nő férjének sikerült kimentenie egy asszonyt, de a csoport többi tagja, köztük a felesége és egy 14 éves fiú is odavesztek.

Indiában rendszeresen történnek hasonló balesetek.

Májusban hárman haltak meg Hariana államban, amikor a vonatsínen állva akartak magukról felvételt készíteni. A közeledő vonat elől átugrottak a szomszédos sínpárra, ahol a másik irányból érkezett egy szerelvény, amely halálra gázolta őket.

2017-ben Karnataka államban ugyancsak hárman egy vasúti hídon fotózták magukat, amikor egy expresszvonat elütötte őket.

Ugyanebben az évben elefánttal akart szelfizni egy férfi, az állat azonban ormányát a derekára csavarva összeroppantotta.

2011 októbere és 2017 novembere között legalább 259 ember halt meg a világon szelfizés közben az Indiai Orvostudományi Intézet All Indian (Institute of Medical Sciences) tavalyi tanulmánya alapján.

A statisztikát India vezeti Oroszország, az Egyesült Államok és Pakisztán előtt.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!