szavazásértékelés

2021.09.30. 10:49

Olvasóink többsége bízik még az idei vénasszonyok nyarában

Az időjárással kapcsolatban kíváncsiskodtunk ezen a héten.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Itt van az ősz, itt van újra, ami nem is baj, hiszen a rekkenő hőség után jól esik a hűvösebb levegő. Igen ám, de a várva várt enyhülés helyett szinte azonnal megérkezett az az ősz, ami durvább arcát mutatja a földi halandónak, hideg, esős, nyálkás idő. Jogos a kérdés: hol van a vénasszonyok nyara? E heti szavazásunknál erre voltunk kíváncsiak.

Olvasóink 11%-a pesszimista, ennyi volt, nem lesz már idén szép idő, vallják a szobából hüppögve, pedig azért érdemes lesz kimenni, mert ha a kánikula nem is, a szép idő minden bizonnyal még visszatér.

Fene tudja már ezekben a klímaváltozásos időkben, mondja voksolóink 18%-a, ám ne fogjunk mindent erre, próbáljunk inkább tenni valamit ellene.

Szavazóink 20%-a egy örök érvényű igazságra adta szavazatát, miszerint az ősz mindig is szeszélyes volt, mint egy nő, tenné hozzá nyomban Krúdy Gyula, aki – valljuk meg – tisztában volt a hölgyek lélektanával, akárcsak az időjárással.

Végül, hogy diadalát üljük a jónak, szavazóink 51%-a vallja, biztosan lesz még idén is vénasszonyok nyara. Mi sem mondunk mást.

[eweb-voting id="4119488"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!