szomorú

2021.03.22. 09:21

Segítségnyújtás helyett videózták és sértegették a balesetben megsérült rendőrt (videó)

Egy motoros rendőr és egy személyautó ütközését követően a földön fekvő sérült rendőrt többen is körül állták, azonban, ahelyett, hogy segítettek volna rajta, sértő megjegyzéseket tettek rá és levideózták, megjegyezve, hogy ez a nap legjobb felvétele.

Forrás: Shutterstock

Egy motoros rendőr összeütközött egy személyautóval, amely a Valeurs actuelles hetilap értesülései szerint állítólag nem adta meg az elsőbbséget és kikanyarodott a motoros elé. A földön fekvő sérült rendőrt hamar körbeállták a járókelők, ám segítségnyújtás helyett videófelvételt készítettek a motoros rendőrről, a következő felirattal: ez a nap videója, disznó a földön – számolt be a történtekről a V4NA Hírügynökség.

A felvételt megosztotta a Twitteren az SICP rendőrszakszervezet, hozzátéve, hogy a motoros rendőr szerencsére nem szenvedett súlyos sérüléseket. A szakszervezet szerint

nyilvánvalóan gyűlölik a rendőrséget azok, akik ahelyett, hogy segítettek volna egy sérült rendőrön, gúnyolódtak rajta és sértegették.

A rendőrön végül tűzoltók és mentősök segítettek, kórházba szállították, az ügyben pedig vizsgálatot rendeltek el, hogy megállapítsák az autó sofőrjének a felelősségét a balesetben.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!